Címszavak

mikulás, mikulás rendelés, télapó krampusz házhoz, mikulásműsor gyerekműsor mikulásprogram

mikuláslátogatás, ajándék ötletek receptek versek dalok üzenet rajz kép a mikulásnak, könyvajánló

2011 Mikulás Galéria
Rajzok, Fotók, Képek a Mikulásnak
Ebbe a galériába kerülnek azok a rajzok, fotók, képek amit Ti ajándékoztatok, vagy küldtetek a Mikulásnak, aki mindig várja a műveiteket!
2010 Mikulás Galéria ***december 6.-án***
Rendelje meg mielőbb Mikulás látogatását, vagy partyját, hogy az Ön képei is bekerülhessenek ebbe a galériába!
2009 Céges Mikulás Party Fotók
2009 A Mikulásnak személyesen ajándékozott rajzok
Idén is nagyon örülne a Mikulás ha sok szép rajzot ajándékoznátok neki, amikor meglátogat benneteket! Íme egy kis válogatás az elmúlt évek remekműveiből.
2008 RTL Klub, Reggeli, Csak Csajok
Ebben az évben az a megtiszteltetés érte cégünket, hogy az RTL Klub reggeli adásaiban a MikulásCentrum Mikulását választották ki. Reméljük ez hagyományt teremt! Fotók: MikulásCentrum, Rtl Klub - Minden Jog fenntartva!
2008 Céges Mikulás Party Fotók
A Mikulás idén is körbejárta a cégeket, gyermekeket, felnőtteket! Partnereink voltak a Siemens, a Johnsons, a Canon, a Complex, stb..., minisztériumok, ügyvédei irodák! A Vörösmarty téren, és a Camponában is a cégünk Mikulásai teljesítettek szolgálatot.
2008 Magán Mikulás Látogatások
Mikulásunk ebben az évben is eljutott több helyre, és sok-sok ajándékot osztott ki megörvendeztetve kicsiket, és nagyokat!
2008 Intézményi Mikulás Fotók
Cégünknél hagyomány, hogy minden évben együtt működik a XI. kerületi Védőnői Szolgálattal, és a kerület egészségügyi intézményeit körbejárva a beteg, és rászoruló gyermekeket a Mikulás megajándékozza. Válogatás különböző helyszínekből.
2008 Óvodai Mikulás Rendezvény Fotók
A MikulásCentrum idén a ManóVári Fejlesztő Óvodát (XV. ker.) támogatta ingyenes, illetve a Tunyogi Fejlesztőt (VI. ker.) kedvezményes Mikulás Party szervezésével. Mindkét intézmény sérült, hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozik.