Mikulás szolgáltatások:

DÉLELŐTTI AKCIÓS MIKULÁS
Intézményeknek (óvodák, iskolák), családoknak!

Amennyiben délelőtti időpontban rendeli a Mikulást, akkor az alábbi kedvezményes árat tudjuk biztosítani. (Ajánlatunk munkanapokon reggel 06 órától déli 12 óráig elkezdődő rendezvényekre vonatkozik)
13500 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 7500 Ft. ]
Családi mikulás (1-3 gyermekig)
Családi Mikulásunk egy vagy két család összegyűlt gyermekeit látogatja meg, elmondja az intelmeit, verset mond, énekel velük, meghallgatja a kívánságaikat, illetve ajándékot oszt igény szerint. A szolgáltatás ára tartalmaz egy szaloncukrot gyermekenként. Mikulásunk az alapárban maximum fél órát tölt a gyermekekkel. (1-3 gyermekig)
13100 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 7100 Ft. ]
Családi mikulás (4-10 gyermekig)
Családi Mikulásunk több család összegyűlt gyermekeit látogatja meg a Mikulásváró gyermekzsúron, elmondja intelmeit, verset mond, énekel velük, meghallgatja a kívánságaikat, illetve ajándékot oszt igény szerint. A szolgáltatás ára tartalmaz egy szaloncukrot gyermekenként. Mikulásunk az alapárban maximum fél órát tölt a gyermekekkel. (4-10 gyermekig)
18200 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 7100 Ft. ]
Családi mikulás (11-20 gyermekig)
Családi Mikulásunk több család összegyűlt gyermekeit látogatja meg a Mikulásváró gyermekzsúron, elmondja intelmeit, verset mond, énekel velük, meghallgatja a kívánságaikat, illetve ajándékot oszt igény szerint. A szolgáltatás ára tartalmaz egy szaloncukrot gyermekenként. Mikulásunk az alapárban maximum fél órát tölt a gyermekekkel. (11-20 gyermekig)

21 gyermektől a céges (21+) mikulás ára az irányadó!
23200 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 7100 Ft. ]
Intézményi Mikulás (óvodák, iskolák)
Intézményi Mikulásunk egy óvodai csoport, vagy iskolai osztály, vagy egyéb oktatási-nevelési intézmény keretein belül összegyűlt gyermekeket látogatja meg a Mikulásváró ünnepségen, elmondja intelmeit, verset mond, énekel velük, meghallgatja a kívánságaikat, illetve ajándékot oszt igény szerint. A szolgáltatás ára tartalmaz egy szaloncukrot gyermekenként. Mikulásunk az alapárban maximum fél órát tölt a gyermekekkel. (50 gyermekig)

51 gyermektől a céges (21+) mikulás ára az irányadó!
23800 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 9000 Ft. ]
Céges Mikulás (1-20 gyermekig)
Céges Mikulás egy cég, vagy költségvetési szerv szervezésében összegyűlt gyermekeket látogatja meg a Mikulásváró ünnepségen, elmondja intelmeit, verset mond, énekel velük, meghallgatja a kívánságaikat, illetve ajándékot oszt igény szerint. A szolgáltatás ára tartalmaz egy szaloncukrot gyermekenként. Mikulásunk az alapárban maximum fél órát tölt a gyermekekkel. (1-20 gyermekig)
30000 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 12100 Ft. ]
Céges Mikulás (21 gyermek felett)
Céges Mikulás egy cég, vagy költségvetési szerv szervezésében összegyűlt gyermekeket látogatja meg a Mikulásváró ünnepségen, elmondja intelmeit, verset mond, énekel velük, meghallgatja a kívánságaikat, illetve ajándékot oszt igény szerint. A szolgáltatás ára tartalmaz egy szaloncukrot gyermekenként. Mikulásunk az alapárban maximum fél órát tölt a gyermekekkel. (21 gyermek felett)
41500 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 12100 Ft. ]
Színpadon Szereplő Mikulás (bármilyen rendezvényen)
Színpadon Szereplő Mikulás (Bármely rendezvényre) A Mikulásváró ünnepségen, elmondja intelmeit, verset mond, énekel a résztvevőkkel, meghallgatja a kívánságaikat, illetve ajándékot oszt igény szerint. A szolgáltatás ára tartalmaz egy szaloncukrot gyermekenként. Mikulásunk az alapárban maximum fél órát tölt a gyermekekkel.
41500 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 12100 Ft. ]
Céges Mikulás felnőtteknek
Céges Mikulás felnőtteknek (ajándékosztás felnőtteknek) Mikulásunk körbejárja az adott cég, intézmény irodáit, telephelyét, és minden alkalmazottnak ajándékot ad át, igény esetén dicséri, esetleg megdorgálja őket vicces formában, akár csinos krampuszlányok segítségével. Lehetőség van egy szervezett mikulás váró ünnepség keretein belül is várni a télapót, mintha gyerekek lennének a munkatársak! Mikulásunk az alapárban maximum fél órát tölt a cégnél.
38000 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 12100 Ft. ]
Csinos Mikulás Lány
Csinos Mikulás Lány (ajándékosztás felnőtteknek) Mikuláslányunk körbejárja az adott cég, intézmény irodáit, telephelyét, és minden alkalmazottnak ajándékot ad át, igény esetén dicséri esetleg megdorgálja őket vicces formában. Akár több mikuláslány is igénybe vehető, de csinos krampuszlány is lehet a kísérő. Lehetőség van egy szervezett mikulás váró ünnepség keretein belül is várni a mikuláslányt, mintha gyerekek lennének a munkatársak! (erotikus műsort NEM vállalunk!) Mikuláslányunk az alapárban maximum fél órát tölt a cégnél.
42000 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 12100 Ft. ]
Mikulás Futár
Mikulás Futár (Partner cégek, barátok, ismerősök, szerelmek köszöntése) a megrendelő ajándékait a mikulás adja át a megadott címen a recepción, vagy a címzett kezébe.
12100 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 7100 Ft. ]
Reklám Mikulás
Reklám Mikulás (Áruházban, Bevásárlóközpontban, vagy más nyilvános helyszínen) a mikulás a megrendelő útmutatása, illetve igényei szerint reklám ajándékot, szaloncukrot, szórólapot stb…, osztogat, egyéb promóciós feladatokat lát el.
4900 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 4900 Ft. ]

Szolgáltatás kiegészítők :

Krampusz (jelmezes)
Krampuszaink csinos fiatal kedves hölgyek, akik segítik a Mikulást a tevékenységében, ajándékosztásban, illetve a gyerekekkel együtt énekelnek. Érdemes nagyobb, 15 fő feletti létszámnál rendelni. Természetesen a Mikulást akár két krampusz is kísérheti.
9000 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 5300 Ft. ]
Zenés Krampusz (gitár+jelmez)
Zenés Krampuszunk gitárral felszerelkezve érkezik a Mikulással, és a műsorhoz kellemes zenei aláfestést ad, ezzel is emelve az ünnep fényét.
Két Zenés Kramusz rendelésekor önálló Mikulásváró fél órás műsorszámként is rendelhető. Együtt énekelnek a gyerekekkel, és felkészülnek a mikulás érkezésére.
18500 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 9000 Ft. ]
Angol-Német Nyelvű Mikulás Felár
Igény szerint a Mikulás angolul, vagy németül is meg tudja szólítani a gyerekeket, illetve a felnőtteket. Amennyiben szeretne angolul vagy németül beszélő mikulást, az alap (családi, céges stb...) mikulást válassza ki, és adja hozzá ezt az opciót is, mint idegennyelvű felár.
12700 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 7600 Ft. ]
Csinos Reklám Krampusz
Csinos fiatal reklám krampuszunk a különböző promóciós feladatokat ellátó Mikulásainkat kísérik, nekik segédkeznek az ajándékosztásban.
4900 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 4900 Ft. ]
Óriás Bábok
A Hótündér, Kutyus, Egér, Maci, Krokodill, Nyuszi, Rénszarvas, Fenyőfa Óriás Bábok segítségével már az érkezés pillanatában meg lehet teremteni a Mikulás Party jó hangulatát. (Kérjük a kiválasztott báb típusát írja be az egyéb kívánságok rovatba)
12700 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 7600 Ft. ]
Arcfestő
Arcfestőink a Mikulás ünnepségre érkező gyermekek arcát kívánság szerint festik ki. Egy gyerek kifestésére kb 10 percet kell számolni.
15000 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 5300 Ft. ]
Lufihajtogató Bohóc
Jelmezes Lufihajtogató Bohóc aki a zsebéből varázsolja elő a lufikat, majd felfújás után különböző figurákat varázsol belőlük. Az ár már tartalmazza az alapanyag (lufi) költséget is.
32000 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 32000 Ft. ]
Zenés Mikulásváró Műsor
Ebben a kis műsorban egy képzeletbeli kis vonattal elutazunk a hegyekbe, találkozunk erdei állatokkal, hócsatázunk, táncraperdülünk és rengeteg érdekes dolgot csinálunk.

- vonatozás (foglalkoztató)
- találkozás a hóemberrel
- hócsata (foglalkoztató)
- tánc (foglalkoztató)
- közös éneklés (foglalkoztató)
- a Mikulás becsalogatása, egy kifejezetten erre a célra írt, rövid kis dalocskával (foglalkoztató)

Lehet olyan verzió is, amelyben a Mikulást és a karácsonyt is megünnepeljük.

Ebben az esetben a Mikulás bejövetele és az ajándékok kiosztása után karácsonyi dalokat énekelünk közösen a gyerekekkel.

Műsorunk nem nagy helyigényű, kisebb helyiségben is nagyon jól előadható.
93500 Ft. / Műsor
[ Minden további megkezdett fél óra : 32200 Ft. ]
Zenés Mikulásváró Műsor Manókkal
Ebben a kis műsorban egy mókamester és két manó szórakoztatja a kicsiket, közös énekléssel, verseléssel, mókázással, a gyermekeket és szülőket is egyaránt belevonják a játékba és a kis történetbe, együtt készülnek a mikulás érkezésére.

Műsorunk nem nagy helyigényű, kisebb helyiségben is nagyon jól előadható.
76000 Ft. / Műsor
[ Minden további megkezdett fél óra : 32200 Ft. ]
Manó Duó Zenés Mikulásváró
Zenés mikulásváró interaktív gyerekműsor

Ebben a kis műsorban egy zenélő és egy mókamester manó szórakoztatja a kicsiket, közös énekléssel, verseléssel, mókázással, a gyermekeket és szülőket is egyaránt belevonják a játékba és az éneklésbe, együtt készülnek a mikulás érkezésére.

Műsorunk nem nagy helyigényű, kisebb helyiségben is nagyon jól előadható.
66000 Ft. / Műsor
[ Minden további megkezdett fél óra : 32200 Ft. ]
Egyedi Mikulás Műsor
Természetesen igény szerint egyedi kívánság alapján egyéb egyedi mikulás műsort is összeállítunk, akár színészek, bohócok, karikatúristák, kézművesek, bűvészek, zsonglőrök segítségével, erről kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Profi Fotós
Profi Fotósunk minden gyermeket lefotóz professzionális fényképezőgépével a mikulás ölében, illetve az ajándékátvétel közben, igény esetén csoportképet is készít. Az elkészült fotókat egy példány CD-n adja át a megrendelő részére az eseményt követő hét munkanapon belül. Az elészült képekből később papírképet is készítünk annak külön megrendelése esetén, illetve akár minden gyermek részére külön-külön át tudjuk adni a képeket CD-n.
35000 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 15000 Ft. ]
Cd sokszorosítás
Az elkészült fotó CD sokszorosítása. Egy példányt tartalmaz a szolgáltatás alapára.
1200 Ft. / Db.
Fotó (10*15)
Papírkép (10*15) rendelés az elkészült fotókból. (Csak az általunk készített fotókból)
154 Ft. / Db.
Profi Videós
Profi Videósunk az eseményt végig felveszi professzionális kamerájával, majd az elkészült anyagot DVD-n adja át a megrendelő részére az eseményt követő tizennégy munkanapon belül. Az elkészült videó anyagból később további példányokat is készítünk DVD-n vagy VHS-en átadva, illetve vágott, kép és hangmontázst tartalmazó verziót is annak külön megrendelése esetén.
35000 Ft. / Fél óra
[ Minden további megkezdett fél óra : 16700 Ft. ]
DVD sokszorosítás
Az elkészült videoanyag DVD sokszorosítás. Egy példányt tartalmaz a szolgáltatás alapára.
5000 Ft. / Db.
VHS másolat
Az elkészült videoanyag DVD-ből VHS kazetta készítése.
7000 Ft. / Db.
Kicsi ajándékcsomag
"Van zsákodban minden jó..." Mikulászacskó a legjobb magyar és külföldi csokoládékkal, müzliszelettel, mogyoróval, mandarinnal, cukorkával, nyalókával, szaloncukorral, és az elengedhetetlen csokimikulással. Összes csomagunk tejcsokoládét tartalmaz!
1785 Ft. / Db.
Nagy ajándékcsomag
"Hull a pelyhes..." Mikulászacskó még több finom magyar és külföldi csokoládéval, müzliszelettel, mogyoróval, mandarinnal, cukorkával, nyalókával, szaloncukorral, és az elengedhetetlen csokimikulással. Összes csomagunk tejcsokoládét tartalmaz!
2485 Ft. / Db.
Extra ajándékcsomag
"Télapó is már eljő..." Extra Mikulászacskó az ínycsiklandó nyalánkságokon kívül egy plüss játékfigurával, és az elengedhetetlen csokimikulással. Összes csomagunk tejcsokoládét tartalmaz!
3985 Ft. / Db.
Ajándékcsomag mikuláscsizmában
"Télapó itt van, Hó a subája..." Ajándékcsomag piros csizmácskában, benne finom csokoládészeletek, müzliszelet, mogyoró, cukorka, mandarin és szaloncukor, és az elengedhetetlen csokimikulással. Összes csomagunk tejcsokoládét tartalmaz!
2685 Ft. / Db.
Mikulásos óriás müzlisbögre
Kerámiabögre kedves mikulás témájú motívummal díszítve.
Méretei: 8cm x 14cm
1200 Ft. / Db.
Ajándékcsomag óriás müzlis-bögrében
A legjobb magyar és külföldi csokoládékkal, müzli szelettel, mogyoróval, mandarinnal, cukorkával, nyalókával, szaloncukorral, és az elengedhetetlen csokimikulással. Összes csomagunk tejcsokoládét tartalmaz!
3485 Ft. / Db.
Mikulásos teásbögre
Kerámiabögre kedves mikulás témájú motívummal díszítve.
7cm x 8,5cm
800 Ft. / Db.
Ajándékcsomag mikulásos teásbögrében
A legjobb magyar és külföldi csokoládékkal, müzli szelettel, mogyoróval, mandarinnal, cukorkával, nyalókával, szaloncukorral, és az elengedhetetlen csokimikulással. Összes csomagunk tejcsokoládét tartalmaz!
2785 Ft. / Db.
Mikulás párna
Puha plüsspárna kedves mikulásfejjel díszítve egyenesen a Mikulás ajándékgyárából.
1400 Ft. / Db.
Szaloncukor
Minőségi vegyes szaloncukor nagyobb rendezvényekre, osztogatásra kg-os ár.
1815 Ft. / Kg.
Szaloncukor
Minőségi vegyes szaloncukor rendezvényekre, osztogatásra darabár.
71 Ft. / Db.
Virgács kicsi
"Pattanj Pajtás..." Virgács azoknak a gyerekeknek, akik valami csintalanságot követtek el.
330 Ft. / Db.
Virgács nagy
"Pattanj Palkó..." Virgács kicsiknek és nagyoknak, akik valami nagyobb csintalanságot csináltak.
880 Ft. / Db.
Virgács óriás
"Az édes dorgálás" Feldíszítve csokival, szaloncukorral, és meglepetés ajándékokkal, illetve plüss játékfigurával.
3025 Ft. / Db.
Mikulás Uzsonna
Ebben az évben már Mikulás uzsonnával is tudunk kedveskedni a megrendelőinknek. Az alap ajánlatunk mindig kakaó és kalács, amihez kiegészítőként többek közt lehet rendelni teát, kávét, sós és édes aprósüteményt, péksüteményeket, tortaszeleteket vegyesen, csirkés meleg rétest tejföllel, forralt bort, üditőt. Már 10 személyre is! Kérje ajánlatunkat!
Hangosítás
Hangosítást is tudunk biztosítani a rendezvényre; mindig külön egyedi igényfelmérés után készített árajánlat alapján. Kérje segítségünket!

Tudnivalók, Rendelési-Szolgáltatási Feltételek:

Szolgáltatásainkat online formában tudja megrendelni weboldalunkon keresztül.

Megrendelést csak ebben az online formában, vagy írásban
tudunk elfogadni, amit egy munkanapon belül írásban igazolunk vissza.

Telefonos megrendelésre az ügyfeleink védelme érdekében nincs lehetőség!

Ezen felül egyedi elképzeléseket is megvalósítunk, kérje speciális személyre szabott ajánlatunkat, amit egy munkanapon belül készítünk el az Ön részére!

Hangosítás igényét, kérjük a megrendelésében minden esetben jelezze, amire egyedi ajánlatot küldünk igényfelmérés után.

Az áraink nem tartalmazzák a 27%-os Általános Forgalmi Adót, (továbbiakban: ÁFA) és nem tartalmazzák az ajándékokat, természetesen igény esetén azokat beszerezzük (szaloncukor, csoki, mikulás zacskó, virgács, mikulásos hűtőmágnes). Kedvezményes "Családi" Mikulás Szolgáltatásainkat kizárólag magánszemélyek részére tudjuk biztosítani, cégek, intézmények részére nem. Kedvezményes "Intézményi" Mikulás Szolgáltatásainkat kizárólag költségvetési intézmények: óvodák, iskolák, kórházak, rendelőintézetek, illetve közhasznú, illetve kiemelten közhasznú alapítványok részére tudjuk biztosítani, cégek részére nem.

Írásban megrendelt, és írásban visszaigazolt Mikuláslátogatást lemondani az alábbi feltételekkel lehet:
Cégünk 30% lemondási díjat számol fel, a visszaigazolt nettó végösszegből, de minimum 5,000 Ft + Áfa összeget. A Mikuláslátogatást megelőző 24 órán belüli lemondás esetén cégünk 40% lemondási díjat számol fel, a visszaigazolt nettó végösszegből, de minimum 6,000 Ft + Áfa összeget. Helyszíni lemondás esetén (megérkezik a Mikulás, és mégsem veszik igénybe a szolgáltatásait) cégünk 100% lemondási díjat számol fel, azt az összeget, ami a visszaigazolásban szerepel.

Bp 0 km kő
Vidéki megrendelés esetén Budapest "0" km kövétől* (Budapest I. kerület Clark Ádám Tér) 120Ft/km-es díjat számítunk fel, a megadott címig és vissza. Illetve 50 km-nél távolabbi cím esetén a szolgáltatásaink ára 30%-al emelkedik. A kilométer számításnál a Google Térkép (Google Maps) útvonaltervező által kiszámított adatokat vesszük mindig alapul.


*
A Clark Ádám téren (Lat: 47.498224, Lon: 19.041055) található a "0" km kőszobor. Magyarországon az országúti távolságokat ettől a ponttól mérik. 1975-ben Borsos Miklós készítette ezt a 3 m magas mészkőszobrot. Forrás