Levelek a MikulásCentrum Mikulásának

Néhány levél az ügyfeleinktől a Mikulás látogatást követően:


"Kedves Mikulás!

Nagyon szépen köszönjük,hogy eljöttél hozzánk, nagyon nagy örömet szereztél az egész családnak. Jövőre is várunk!
Csutak család""Kedves Marcsi!

Köszönjük a pénteki műsort, mindenki nagyon meg volt elégedve a Mikulással és a Krampusszal, időben érkeztek, a pénteki dugó ellenére! A gyerekek is jól érezték magukat.

Üdvözlettel:

Edit
Bán, S.Szabó & Partners""Kedves Mikulások!
 
Ezúton szeretnénk nagyon szépen megköszönni fáradozásotokat, különösen a kedves Mikulásnak, amiért igazán kitett magáért és a Mikulás hírnevéért. A gyerekek - még a kicsik is - lélegzetvisszatartva figyelték és ették minden szavát... tökkkéletesen sikerült a terv, hogy a tavalyi rémes-postás-deliriumos rémemléket felülírjuk... még talán a szülők fejében is :-))
 
Ezúton köszönjük tényleg nagyon szépen,
reméljük jövőre is ellátogatsz hozzánk, kedves Mikulás!
 
Köszönettel:
 
a mellékelt csapat, Zimonyiék :-)""Köszönjük szépen a tavalyihoz hasonlóan kedves, figyelmes, hiteles, tökéletes Mikulást!
 
:-))
m."
 


"Tisztelt Mikuláscentrum
 
Megelégedéssel fogadtuk a megjelent Mikulást, fellépése, előadása nagyon tetszett, a gyermekeink örömmel fogadták, amennyiben jövőre is lehetőségünk nyílik rá, Őt szeretnénk majd meghívni.
 
Köszönjük szépen
 
Andrea""Kedves Marcsi,

Nagyon jól sikerült a Mikulás ünnepség. A Mikulás tényleg olyan volt, amilyet elképzeltünk, amilyet egy profi tapasztalt Mikulás lebonyolít. Tényleg pozitívak az élményeink.
Köszönjük és jövőre biztosan maradunk ügyfelük (főleg ha a mai Mikulást küldik :-)).

Üdvözlettel,
Ágnes""Üdvözlöm!

Mai nap ***** Mikulás volt Nálunk. Ezúton szeretném megköszönni Önöknek, hogy Őt küldték hozzánk. Minden remekül sikerült, várakozásainkat felülmúlták. Mind megjelenésben, mind előadásban fantasztikus volt!!!!! A kislányomnak ez volt az első találkozása a Mikulással és úgy gondolom, hogy jobban nem is sikerülhetett volna. Még egyszer köszönök Önöknek mindent, és külön köszönet ***** Mikulásnak!!!!!!

Köszönettel: Székely család""Kedves MikulásCentrum!

Nagyon köszönjük a Mikut, nagyon szimpatikus és kedves volt!
Kellemes Ünnepeket,

Üdv,
Dóra""Kedves Mikulás!

Szeretném megköszönni a kedves szombat délutánt amit a családomnak szerzett. Nagy élmény volt unokám részére aki igazából most találkozott először igazi Mikulással, meglepetés volt még a felnőttek részére is.
Jövőre vissza várjuk.

További szép napot:

Ági Dunakesziről"